HAFA VANN ÅRETS BADRUM 2016

0
2697

Sveriges största årliga badrumstävling ÅRETS BADRUM är nu avgjord, arrangerad av oss på Bad&Kökguiden! Folket har nu sagt sitt och expertjuryn har utnämnt badrumsmöbeln Edge från Hafa till ÅRETS BADRUM 2016. Många gratulationer till Hafa och formgivare Måns Broman, som skapat Edge! Prisutdelningen går av stapeln på Stockholm Furniture Fair i februari.

Nu är vinnaren i årets upplaga av ÅRETS BADRUM korad. Det har precis som tidigare år varit en fantastisk upplevelse för oss tävlingsarrangörer att följa tävlingen, med många fina bidrag och tusentals intresserade läsare och mässbesökare som röstat på sina favoriter. Folket och vår jury avgjorde tillsammans tävlingen och vinnare är Hafa med sin unika nya designserie Edge, där kunden själv kombinerar ihop skåp, bänkskivor och accessoarer till ett personligt badrum.

hafa_edge1000_vit_m_spegel_edgesmooth_handtag

 

Juryns motivering:
”Hafa Edge är vad den heter — en ”edgy” möbelserie som tänjer på gränserna och som skapar något alldeles nytt i badrummet. Seriens tunna, slanka linjer är magiskt eleganta och accessoarerna påkostade och spännande. Eller vad sägs om bänkskivor i exklusiv Silestone, handfat i glaserat stål och asymmetriska handtag? Eftersom serien bygger på moduler kan man kombinera dem som man vill och på det sättet skräddarsy sitt eget drömbadrum. En värdig vinnare!”