KÖKET TÄRNA FRÅN TIBROKÖK VANN ÅRETS KÖK 2016

0
2366

2016 års upplaga av Sveriges största kökstävling ÅRETS KÖK är nu avgjord, arrangerad av oss på Bad&Kökguiden! Tusentals intresserade läsare och många av mässbesökarna på årets Hem&Villamässor har röstat på sina favoriter. Folket har nu sagt sitt och expertjuryn har utnämnt köket Tärna från Tibrokök till ÅRETS KÖK 2016. Många gratulationer till TIBROKÖK! Prisutdelningen går av stapeln på Stockholm Furniture Fair i februari.

Nu är vinnaren i årets upplaga av ÅRETS KÖK korad. Det har precis som tidigare år varit en fantastisk upplevelse för oss tävlingsarrangörer att följa tävlingen, med många fina bidrag och tusentals intresserade läsare och mässbesökare som röstat på sina favoriter. Folket och vår jury avgjorde tillsammans tävlingen och vinnare är Tibrokök med sitt vackra kök Tärna.

Ett Vackert kök St Eriksg.

Juryns motivering:
”Köket passar med sin nordiska klassicism in perfekt i det vackra huset från 1904. Här är ljust och luftigt men samtidigt ombonat och varmt. Detaljerna som för tankarna till tider som flytt är många: Ramluckorna, de breda socklarna och krönlisterna. Det glaserade kaklet och skålhandtagen sätter pricken över i. Köket växer också utanför själva köksdelen, med en vacker förvaring/vitrindel i serveringsgången samt sovrumsförvaring. Man har tänkt till på varenda detalj.”

Ett Vackert kök St Eriksg.Ett Vackert kök St Eriksg.Ett Vackert kök St Eriksg.