SKANDINAVISK TRÄKÄNSLA I BADRUMMET

0
656

Den som vill ha alla trendrätt på inredningsprovet i vår väljer nära nog exakt ett sådant här ljuvligt badrum – ett ljust och luftigt rum i naturens nyanser, med en badrumsmöbel i trä i centrum. Skandinavisk naturkänsla i sin renaste form!

Trä är årets melodi. I alla former. Det allra trendigaste kan nog sägas vara ljus ek, eller trären furu, men faktum är att även mörkare träslag syns lite varstans på badrumsmässorna. Det trendigaste badrummet är det som är inrett i naturens nyanser, gärna ljust och lätt med mycket trä i inredningen. Det här badrummet sammanfattar trenden med skandinavisk naturkänsla, inrett med möbelserien Free och luckan Plain i ek i centrum. Badrummet kommer från Vedum Kök&Bad, vars inredningsarkitekter förstärkt den enkla naturkänslan med golv och fondvägg i exklusiv mosaik, en pall med läderpuff och en vägghängd minimalistisk WC-stol.

Luckan är handtagslös med en enkel grepplist i krom, vilket förstärker det minimalistiska intrycket. Tvättstället i porslin hör till serien. Finessen är de många smarta funktionerna: Här har familjen valt ett 230 V uttag i lådan för hårfön och rakapparat. Spegeln heter F3 och är kombinerad med F3 spegelhylla och spegelbelysning. Högskåpet är i halvhögt utförande, perfekt för rum med snedtak!

Free615Ek_c Free615Ek_i